Jobb & karriere

JOBB

Ledige stillinger

Vi vil alltid vise våre ledige stillinger her på hjemmesiden.

Søker du på en stilling hos oss, tilstreber vi å gi deg en tilbakemelding så snart vi kan, men det kan ta litt tid, avhengig av hvor raskt vi avslutter rekrutteringsprosessen.
Selv om du har sendt oss en åpen søknad, er det en god idé å holde øye med de «Ledige stillinger» her på hjemmesiden og sende en målrettet søknad, dersom stillingen appellerer til deg.

Det gir den beste muligheten til å bli utvalgt!

Banedrift søker nå:

Kandidater til stilling som lærling i Banemontørfaget

Banedrift er i dag lokalisert i Fredrikstad-regionen men har et arbeidsområde som omfatter baner over hele landet. Reisevirksomhet må påregnes. Det er en fordel at du har førerkort klasse B, eventuelt at du tar dette snarest når du fyller 18 år.

Banedrift AS ønsker deg som er lærevillig, engasjert og pålitelig, velkommen som lærling i ett godt og velfungerende arbeidsmiljø under slagordet «Vi er til for hverandre».

Vi ønsker fortrinnsvis søkere med bestått VG2 Anleggsteknikk, alternativt annet VG2 på bygg og anlegg, for eksempel byggteknikk, eventuelt fagbrev fra Bygg og anlegg. Søkere med fullført VG1 og VG2 på Teknologi og industriell produksjon, kan også komme i betraktning.

Du må bestå helseundersøkelse som gjennomføres ved inntak. Personer med diabetes, manglende fargesyn eller nedsatt hørsel vil ikke bestå testen.

Banedrift AS er medlem av Opplæringskontoret for Jernbanesektoren (OKJ) som er en god støtte for å gjennomføre en god og grundig opplæring frem til fagarbeider. Som lærling i Banedrift inngår du i arbeidslagene innen banemontør faget. I Banedrift AS arbeides det som hovedregel 7/7 turnus. 7 dager på jobb og 7 dager fri/avspasering.


For info om lærlingordningen i Banedrift AS, kontakt

 

 For info om Banemontørfaget i Banedrift AS– ta kontakt med:

eller

 

Søknad med CV og kompetansebevis sendes på mail til koordinator:

Merete Been Wilhelmsen merete@banedrift.no

Kompetansebevis (karakterer) for VG1 og VG2 må vedlegges søknaden, går du på VG2 i år legger du ved terminkarakterene for første halvår på VG2 i tillegg til kompetansebevis for VG1.

SØKNADSFRIST: 30. april 2019

 

Signalmontører

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev Signalmontør
  • Erfaring fra ulike signalprosjekter på jernbanen i Norge
  • Gjerne godkjent hovedsikkerhetsvakt (HSV)

For nærmere opplysninger, kontakt:

Atle Eriksen, mobilnr: 975 51 215, email: atle@banedrift.no

Banedrift AS søker løpende kvalifiserte medarbeidere. Dersom du brenner for å arbeide med jernbaneprosjekter, så la oss høre fra deg!

 

Åpne søknader
Du er velkommen til å sende en åpen søknad til oss!

Ofte starter vi en rekrutteringsprosess med å se på de åpne søknadene vi har mottatt, og dersom vi finner en passende kandidat er det ikke sikkert vi utlyser stillingen.

Send din åpne søknad til vår personalansvarlig: gry@banedrift.no

Vi tar vare på alle åpne søknader i ett år.  Deretter vil de bli makulert/slettet.